Federata e Sindikatave të Punonjësve të Industrisë së Lehtë, Artizanale dhe Agropërpunuese (Anëtare e KSSH)

Federata e Sindikatave të Punonjësve të Industrisë së Lehtë, Artizanale dhe Agropërpunuese (Anëtare e KSSH)

Kjo Federatë përbëhet nga organizatat profesionale sindikale si vijon:

·         Organizata Sindikale e Punonjësve të Tekstilit, Konfeksioneve, lëkurë këpucës

·         Organizata Sindikale e Punonjësve të të Shërbimeve Artizanale (berber, parukier, rrobaqepës, këpucari, ngjyrosje, etj.)

·         Organizata Sindikale e Punonjësve Industrisë Agropërpunuese

 

Sekretar i Përgjithshëm:

Z. Hajdar Kanani

Mobile: +355 68 20 34 411

Email: kssh@kssh.org

tekstil@kssh.org

17.02.2012

Seminar i projektit të Zyrave Ligjore të KSSH-së

Foto nga seminari i projektit të Zyrave Ligjore të KSSH-së[more]


16.02.2012

Promovimi i projektit të Zyrave Ligjore të KSSH-së

Foto nga promovimi i projektit të Zyrave Ligjore të KSSH-së[more]


Newsitem 9 till 10 out of 11 newsitems.

Search

Kerko per:
Advanced search

Newsletter

Enter your email address: