Federata e Sindikatave të Punonjësve të Industrisë së Lehtë, Artizanale dhe Agropërpunuese (Anëtare e KSSH)

Federata e Sindikatave të Punonjësve të Industrisë së Lehtë, Artizanale dhe Agropërpunuese (Anëtare e KSSH)

Kjo Federatë përbëhet nga organizatat profesionale sindikale si vijon:

·         Organizata Sindikale e Punonjësve të Tekstilit, Konfeksioneve, lëkurë këpucës

·         Organizata Sindikale e Punonjësve të të Shërbimeve Artizanale (berber, parukier, rrobaqepës, këpucari, ngjyrosje, etj.)

·         Organizata Sindikale e Punonjësve Industrisë Agropërpunuese

 

Sekretar i Përgjithshëm:

Z. Hajdar Kanani

Mobile: +355 68 20 34 411

Email: kssh@kssh.org

tekstil@kssh.org

Search

Kerko per:
Advanced search

Newsletter

Enter your email address: