Bulqizë, Promovohet 28 Prilli, Dita Botërore e Sigurisë dhe Shëndetit në Punë >
< Nënshkruhet Marrëveshja e Bashkëpunimit për PKPD
27.04.2017 11:05 Age: 27 days

Seminar me të rinjtë KSSH-ITUC/PERC


Presidenti i KSSH-së, Z. Kol Nikollaj në përfundim të ditës së parë të Workshopit Kombëtar për strukturat rinore të sindikatave me titull “Strukturat sindikale shqipëtare për punësim dhe organizm më të mirë të të rinjve – Sfidat dhe Mundësitë” të organizuar nga ITUC/PERC, zhvilloi një takim pune me Z. Anton Leppik, Sekretarin Ekzekutiv të ITUC-PERC dhe Znj. Enisa Salimović Përfaqësuesen e ITUC-PERC për Europën Jug-Lindore, me zyrë në Sarajevë për të diskutuar mbi cështje që lidhen me levizjen sindikale në shqipëri, punën dhe aktivitetet e KSSH, etj.
17.02.2012

Seminar i projektit të Zyrave Ligjore të KSSH-së

Foto nga seminari i projektit të Zyrave Ligjore të KSSH-së[more]


16.02.2012

Promovimi i projektit të Zyrave Ligjore të KSSH-së

Foto nga promovimi i projektit të Zyrave Ligjore të KSSH-së[more]


Newsitem 9 till 10 out of 11 newsitems.

Search

Kerko per:
Advanced search

Newsletter

Enter your email address: