KONFERENCË KOMBËTARE: DITA NDËRKOMBËTARE E GRUAS, 8 MARS 2018 >
< KONFERENCË KOMBËTARE: DITA BOTERORE E PUNES SE DENJE, 7 TETOR 2017
12.11.2017 23:21 Age: 1 yrs

KONFEDERATA E SINDIKATAVE TË SHQIPËRISË NË MBROJTJE TË MINATORËVE


Presidenti i Konfederatës së Sindikatave të Shqipërisë z. Kol Nikollaj, në një deklaratë për mediat e konsideroi absurd faktin që Kryeministri, Edi Rama nuk tha asnjë fjalë në lidhje me miratimin e statusit të minatorit, ndërsa paralajmëroi se nëse situata nuk do të ndryshojë, atëherë do të nisin protestat. “Jemi të habitur që Rama gjatë vizitës së tij në Dibër nuk tha asnjë fjalë për Statusin e Minatorit, kur dihet që të gjithë në Diber prisnin një reagim të kreut të qeverisë për këtë problem, që është shqetësimi kryesorë i banorvë të qarkut të Dibrës, pas Rrugës së Arbirit. Jemi shumë të shqetësuar për këtë situatë dhe këtë indiferentizëm për këtë çështje kaq të ndjeshme. Kryeministrit i bëj thirrje të shikojë me prioritet këtë çështje e mos ti shmanget përgjegjësive, teksa e njoftoj që kemi nisur përgatitjet për protestat përballë Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë”, tha z. Kol Nikollaj në intervistën e tij para mediave.
Newsitem 1 till 2 out of 12 newsitems.
First page < Previous 1-2 3-4 5-6 7-8 9-10 11-12 Next > Last page

Search

Kerko per:
Advanced search

Newsletter

Enter your email address: