Aktivitete

29.04.2010

Zhvillohet Kongresi i IV i Federates se Ndertimit (FSPNDISH)

Zhvillohet Kongresi i IV i FSPNDISH   Me datën 29 Prill 2010 në Tiranë, zhvilloi punimet Kongresi i IV i Federates së Sindikatave të Punonjësve të Ndërtimit, Drurit dhe Infrastrukturës Publike të Shqipërisë (FSPNISH). Në...[more]


Newsitem 56 till 56 out of 56 newsitems.
Newsitem 23 till 12 out of 12 newsitems.

Search

Kerko per:
Advanced search

Newsletter

Enter your email address: