Aktivitete - Konfederata e Sindikatave te Shqiperise - Confederation of Trade Unions in Albania

Aktivitete

06.12.2010

Foto nga zhvillimi i punimeve te Kongresit te IV te KSSH

Kongresi i IV i KSSH   Me datën 24 Nëntor 2009 në Sallën Kryesore të Pallatit të Operas dhe Baletit, Tiranë u zhvillua Kongresi i IV i KSSH. Kongresi shënoi mbylljen e fushatës së zgjedhjeve në të gjithë strukturat e...[more]


06.12.2010

Prononcimi i KSSH në lidhje me shtetëzimin e pronave të sindikatave

Prononcimi i KSSH në lidhje me shtetëzimin e pronave të sindikatave     KSSH denoncon me forcë projektligjin që Qeveria shqiptare kërkon të kalojë në Parlament për shtetëzimin e pronave të sindikatave. Vetështetëzimi si...[more]


06.12.2010

Manifestim i fuqishem proteste i KSSH per te mos lejuar shtetezimin e pronave te sindikatave nga Qeveria

MANIFESTIM I FUQISHËM PROTESTE I KSSH PËR TË MOS LEJUAR SHTETËZIMIN E PRONAVE TË SINDIKATAVE NGA QEVERIA     Sot me date 8 Tetor 2009, nga ana e Konfederates së Sindikatave të Shqipërisë u zhvillua një protestë e...[more]


06.12.2010

Simpozium i KSSH per Krizen Ekonomike ne Hotel Tirana International.

DEKLARATE e Konfederatës së Sindikatave të Shqipërisë drejtuar Qeverisë Shqiptare për krizën ekonomike  KSSH vazhdimisht e ka kritikuar modelin e padrejtë të globalizimit të bazuar në një ndërthurje të rregullave...[more]


06.12.2010

Sistemi i Edukimit te KSSH: Seminar ne Berat, Shkoder, Vlore, Pogradec

Vazhdon zbatimi i Programit të Edukimit të KSSH:   Mbi zhvillimin e seminarit ne Berat   Në datën 15 Maj 2009, në qytetin e Beratit u zhvillua seminari me temë: “Punësimi i te rinjeve, prioritet i sindikates“ i...[more]


Newsitem 51 till 55 out of 60 newsitems.
Newsitem 21 till 12 out of 12 newsitems.

Search

Kerko per:
Advanced search

Newsletter

Enter your email address: